Automaat Flushen

Ook een automatische schakelbak is aan slijtage onderhevig. Veelvuldig filerijden en het overmatig belasten van de automaat door aanhangers en caravans, versnellen dit verschijnsel. Wacht niet tot de versnellingsbak vervangen moet worden, maar laat de automaat flushen bij de automaat flushen specialist Jos Bouw.

Automaat Flushen met Powerflush

Omdat de ATF niet volledig afgetapt kan worden via de afvoer, gebruiken wij de dynamische PowerFlush installatie. Deze heeft twee aparte compartimenten om de nieuwe en gebruikte olie gescheiden te houden. Door de druk tijdens het flushen van de automaat wordt niet alleen de olie ververst, maar worden vervuilde leidingen en sensoren zorgvuldig gereinigd van roetdeeltjes. Dit betekent dat de mechanische onderdelen weer soepel kunnen bewegen, en dat de signalen van uw auto weer correct aan het schakelbrein doorgegeven worden. Uw auto rijdt weer soepel en reageert betrouwbaar en snel.

Automaat Flushen – klaar terwijl u wacht

Onze monteurs zijn specialisten in het flushen van de automatische transmissie. Doordat ons personeel over zeer brede kennis en ervaring beschikt, behandelen we elk soort auto binnen korte tijd. Drink een kopje koffie en bekijk de auto’s in onze showroom, terwijl u wacht. Of kijk met de monteur mee terwijl hij bezig is uw automaat te flushen: hij laat u precies zien hoe vervuild uw oude ATF was!

Prijzen offerte opvragen voor automaat flushen

We hebben de prijzen van het flushen van de meest gangbare modellen online gezet. Bekijk hier de prijslijst automaat flushen. Staat uw auto er niet bij? Vraag dan een offerte op via het formulier op de website, bel 033 246 10 35 of rijd even langs bij AutoExcellent Jos Bouw.

Een gerenommeerd bedrijf

We moedigen onze klanten altijd aan om ons te beoordelen. Alleen met uw hulp kunnen we onze service optimaliseren. Lees wat klanten vertellen over Jos Bouw. 98% Van deze klanten beveelt ons aan voor occasions, reparaties en automaat flushen! Natuurlijk zijn wij aangesloten bij de BOVAG.

Nu een offerte aanvragen