Automaat Spoelen Audi

Automaat Spoelen Audi
Automaat spoelen Audi? Een goed onderhouden Audi automaat rijdt soepel en trekt snel op. De medewerkers van de automaatspoelenspecialist Jos Bouw hebben ruime ervaring met de diverse modellen. Automaat spoelen voor Audi doen we voor de klassiekere automaten, maar natuurlijk ook voor de S-Tronic en de DSG.

Waarom automaat spoelen Audi?

Hoewel veel fabrikanten beweren dat een automaat onderhoudsvrij is, moet er na zo’n 70.000 kilometer toch echt gespoeld worden. Door de wrijving van de koppelingsplaten komen er immers minuscule metaaldeeltjes in de ATF. Tel hierbij op dat sommige Audi bakken vrij dunne transmissie olie gebruiken, waardoor de vervuiling relatief sneller gaat. De versnellingsbak is dan zwaarder te bedienen, terwijl de koppelingsplaten stroever bewegen. Heeft u nog geen klachten? In dat geval is het een goed idee om preventief de automaat van uw Audi te spoelen: u zult verbaasd zijn te zien hoe vuil de oude ATF is. Voorkomen is beter dan genezen.

Automaat spoelen Audi met PowerFlush

Wij spoelen de automaat van uw Audi op de meest geavanceerde manier: bij een ouderwetse handmatige spoeling blijft minstens de helft van de oude transmissie vloeistof in de bak achter. De afvoer die onder de versnellingsbak zit, laat lang niet alle olie weglopen. De resterende ATF moet met kracht uit de bak gespoeld worden. Om de automaat te spoelen van uw Audi gebruiken we de PowerFlush installatie die twee verschillende compartimenten heeft. Eerst spoelen we de oude ATF uit de bak in het ene compartiment, waarna we de verse ATF uit het andere compartiment in de bak laten vloeien. Doordat dit met kracht gebeurt, en door tijdens het proces de bak handmatig te bedienen, worden alle leidingen en sensoren grondig gereinigd wanneer we uw Audi automaat spoelen.

Voordelen automaat spoelen Audi

Na de PowerFlush behandeling rijdt uw auto letterlijk en figuurlijk gesmeerd. Hij trekt weer soepel op en schakelt zonder haperen automatisch in een andere versnelling. Het effect van het spoelen van uw Audi automaat wordt steeds beter merkbaar: na een paar honderd kilometer geniet u van het optimale effect!

Automaat spoelen Audi kosten

Kijk hier voor de prijzen automaat spoelen Audi. Vraag een offerte aan via de website of bel 033 246 10 35 voor een afspraak. Garagebedrijf Jos Bouw is de specialist voor het onderhoud van uw Audi automaat!