DSG Spoelen

DSG Spoelen

DSG Spoelen? Rijden met DSG is zowel sportief als comfortabel. Dit vrij nieuwe transmissiesysteem wordt door de toenemende populariteit niet meer alleen bij Volkswagen en Audi toegepast. Steeds meer merken en modellen maken gebruik van deze innovatie. Wanneer u eraan denkt de DSG te spoelen van tijd tot tijd, kunt u blijven genieten van het snelle accelereren en het ononderbroken automatisch schakelen van uw DSG.

DSG spoelen

Wanneer er problemen met de (half)automatische transmissie ontstaan, rijdt de auto niet meer comfortabel en gaat het brandstofverbruik omhoog. Dit is te wijten aan het feit dat het computergestuurde brein van de DSG de signalen betreffende snelheid en toerental niet meer correct ontvangt en doorgeeft als gevolg van vervuilde sensoren. Wanneer we uw DSG spoelen, worden de sensoren grondig gereinigd zodat dit probleem verholpen wordt. Wat doen we allemaal bij DSG spoelen?

  • Oude ATF afvoeren en milieuvriendelijk verwerken
  • Bijvullen met hoogwaardige verse ATF
  • Reiniging van de leidingen
  • Reiniging van de sensoren
  • Nacontrole

DSG spoelen met de PowerFlush

Voor het spoelen van een DSG bak gebruiken we de professionele PowerFlush installatie. De PowerFlush vervangt in een enkele handeling de oude transmissie vloeistof via een seriegeschakelde af- en toevoer. De kracht waarmee dit gebeurt weekt de fijnstofdeeltjes los van de leidingen en de sensoren. Door de DSG tijdens dit proces handmatig te bedienen, zorgen we ervoor dat er geen enkel plekje van de automaat overgeslagen wordt. De mechanische onderdelen in de bak bewegen weer soepel na deze behandeling, de signalen worden weer correct doorgegeven en de ATF stroomt ongehinderd door de bak. Uw auto glijdt weer snel en soepel over de weg!

DSG spoelen prijs

Vanaf 225€ spoelen wij uw DSG. Kijk op deze prijslijst DSG spoelen. Vraag online een offerte aan of bel 033 246 10 35 als uw auto er niet bijstaat. Komt u liever langs om een afspraak te maken? Dat kan uiteraard bij de receptie van garage Jos Bouw. Wij helpen u graag!