Schommelend toerental

Schommelend toerental? Er is iets aan te doen!
Hebt u last van een schommelend toerental? Ook bij een koude motor en bij rustig rijgedrag? Blijf er niet langer mee rondrijden, want er is iets aan te doen. Power-Flush; op het gebied van onderhoud een regelrechte doorbraak. Het is een krachtige spoelmethode voor de automatische transmissie. In het verleden werden slecht schakelende automaatbakken vaak volledig vernieuwd. Dit jaagt u als klant natuurlijk enorm op kosten. Voor een fractie van deze kosten, lost het krachtig spoelen van de automaatbak zeker 90% van de problemen op. Preventief spoelen en verversen heeft absoluut zin. Het voorkomt klachten als slecht schakelen, slippen, een schommelend toerental en zelfs het compleet weigeren van de automaatbak.

De automaatbak; een belangrijk onderdeel met vele taken

De automaatbak is een zeer belangrijk onderdeel van uw auto. Het segment is verantwoordelijk voor tal van handelingen die tijdens het autorijden plaatsvinden. Denkt u maar aan het optrekken, afremmen en de vele duizenden schakelingen. En rijdt u met een caravan of aanhanger achter uw auto, dan wordt de versnellingsbak nog vele malen meer belast. Door al deze belastingen, in combinatie met slijtage door ouderdom, kan de ATF olie vervuild raken. De consequentie is dat de werking van de automaatbak minder wordt met alle gevolgen van dien. Het kan zelfs gebeuren dat deze helemaal gaat weigeren. Klachten als een schommelend toerental, verhoogd brandstofverbruik, bonken en slecht schakelen komen ook vaak voor. De Power-Flush methode pakt deze problemen aan en zorgt ervoor dat u weer zo goed als nieuw kunt schakelen in de toekomst.

Schommelend toerental; Weg met vervuiling van ATF olie

Ondanks dat de automaatbak van uw auto één van de zwaarst belaste onderdelen is, weet niemand wanneer de ATF olie van uw automaatbak vervangen moet worden of wanneer deze voor het laatst is ververst. Wanneer u te kampen krijgt met een schommelend toerental of gebonk van de versnellingsbak is het de hoogste tijd om te powerflushen. Maar, u kunt ook op regelmatige basis een dergelijke behandeling laten uitvoeren, zodat al deze nare problemen worden voorkomen. Middels de Power-Flush methode wordt de automatische transmissie en de stuurbekrachtigingsystemen gespoeld, gereinigd en volledig ververst. Oude ATF wordt compleet vervangen door nieuwe ATF vloeistof. Opvallend detail hierbij is dat dit alles praktisch zonder sleutelen plaats kan vinden. En voor de kosten hoeft u het al helemaal niet te laten. Powerflush voorkomt niet alleen een schommelend toerental, maar voorkomt eveneens dure reparaties in de toekomst.

Nu een offerte aanvragen