Versnellingsbak spoelen kosten?

Versnellingsbak spoelen kosten

Versnellingsbak spoelen kosten? Jos Bouw is de specialist om uw versnellingsbak te spoelen. Kosten variëren per model en uitvoering. Hoe vaak we een versnellingsbak spoelen om een auto optimaal te onderhouden hangt uiteraard af van het gemaakte aantal kilometers. Ook de intensiteit waarmee een wagen belast wordt is belangrijk. Bij het rijden in bergachtige gebieden en met een grote aanhanger wordt de versnellingsbak bijvoorbeeld zwaarder belast, waardoor er meer slijtage plaatsvindt in de bak. Door deze slijtage komen er microdeeltjes terecht in de ATF die hierdoor vervuild raakt. Dit levert problemen op voor het automatisch schakelen. Kom hiermee meteen naar onze garage, want de kosten om uw versnellingsbak te spoelen wegen niet op tegen de kosten voor een vervanging van de bak. Wees er dus op tijd bij!

Versnellingsbak spoelen

Kosten wegen niet op tegen het vernieuwde rijplezier dat u heeft wanneer uw automaat gespoeld is met onze professionele installatie. Uw auto rijdt weer als nieuw en reageert supersnel bij optrekken en inhalen. Filerijden wordt bijna leuk na deze behandeling, omdat het optrekken, afremmen en stilstaan helemaal moeiteloos gebeurt – zonder schokken of haperingen.

Wanneer is het tijd voor spoelen van de versnellingsbak?

Kort gezegd wordt het tijd voor onderhoud wanneer uw auto niet meer lekker rijdt. Een automaat hoort moeiteloos over te schakelen in de juiste versnelling met het juiste toerental. Bij elke verandering in snelheid en hellingshoek glijdt de auto soepel en probleemloos over het asfalt. Problemen zijn onder meer:

  • Haperen, bonken en slippen
  • Verhoogd brandstofgebruik en incorrect toerental
  • Kickdown weigert
  • Zwaar schakelen

Versnellingsbak spoelen kosten

Vanaf 225€ spoelen wij uw versnellingsbak. Deze prijzen zijn inclusief het vervangen van het filter en inclusief BTW. Let op deze factoren wanneer u online prijzen vergelijkt: het vervangen van de filter hoort bij het effectief spoelen en reinigen van de versnellingsbak, en aan de BTW ontkomt u ook niet als u door een echte vakman geholpen wilt worden. Wat het precies kost om uw versnellingsbak te spoelen hangt af van type en model. We hebben een lijstje gemaakt met de versnellingsbak spoelen kosten van de meest voorkomende modellen en uitvoeringen. Staat uw auto er niet bij? Bel dan 033 246 10 35 voor een offerte, stuur het formulier op de website in, of kom langs bij de garage van Jos Bouw om een afspraak te maken voor het spoelen van uw versnellingsbak.