Volvo automaat spoelen

volvo automaat spoelen

Volvo automaat spoelen? Laat uw Volvo automaat spoelen bij de Volvo automaatspoelenspecialist. Het gerenommeerde garagebedrijf Jos Bouw beschikt over specialistische monteurs die uw Volvo de behandeling geven waardoor hij weer rijdt als nieuw.

Volvo rijden zonder problemen

Uw Volvo is een wagen met een automatische versnellingsbak die geruisloos en snel overschakelt van de ene versnelling naar de andere en vice versa. Helaas slijten de onderdelen van elke auto in het gebruik, dus ook de versnellingsbak van uw Volvo automaat. Spoelen verhelpt de problemen snel en doeltreffend. Wij vervangen de oude ATF, reinigen de leidingen en sensoren, en vullen de bak bij met verse ATF. Onze professionele PowerFlush installatie verricht al deze handelingen vrijwel tegelijkertijd en klaar-terwijl-u-wacht. Wanneer we uw Volvo automaat spoelen kunt u zien hoe vervuild uw transmissie vloeistof was door minuscule slijtstofdeeltjes. Natuurlijk zorgen wij er voor dat deze oude ATF milieuvriendelijk afgevoerd en verwerkt wordt.

Waarom Volvo automaat spoelen?

De ATF in uw automatische versnellingsbak is een speciale transmissie olie die de mechanische bewegingen van koppelingsplaten en andere onderdelen versoepelt. De koppelingsplaten geven slijtstof af in het gebruik, waardoor de olie vervuild raakt. Hierdoor gaan de koppelingsplaten stroever bewegen. Ook kunnen de leidingen verstopt raken en de metaaldeeltjes aan de sensoren blijven plakken. Hierdoor worden de signalen van en naar het brein van uw transmissie niet meer goed doorgegeven. Het gevolg: door foutieve registratie schakelt het brein naar een verkeerde versnelling of helemaal niet meer. U ziet dan vreemde toerentallen op uw dashboard verschijnen. Uiteraard leidt dit tot verhoogd brandstofgebruik. Wanneer we de Volvo automaat spoelen voorkomen en verhelpen wij eveneens problemen als schokken, slippen en niet kunnen optrekken.

Volvo automaat spoelen kosten

De kosten om uw Volvo automaat te spoelen zijn ongeveer 275€. Dit is inclusief filter en alle benodigde vloeistoffen. Bekijk hier de prijzen Volvo automaat spoelen. Dit is eveneens inclusief BTW en arbeidsloon. Bel 033 246 10 35 wanneer uw model niet op de lijst staat, of vraag online een offerte aan. Langsrijden bij automaatspoelenspecialist Jos Bouw om een afspraak te maken voor het spoelen van uw Volvo automaat mag natuurlijk ook. De koffie staat klaar!