Weigeren van de automaatbak

Weigeren van de automaatbak; Power-flush lost het op
Het weigeren van de automaatbak is iets waar niemand blij van wordt. Toch kunnen bestuurders van automaten, die genieten van comfortabel rijden, hier mee te maken krijgen. Nagenoeg alle fabrikanten schrijven geen olieverversing van de automaat voor. Echter, het huidige verkeer met zijn dagelijkse fileleed geeft de automaat toch de nodige belasting. Rijdt u een automaat en komen de volgende verschijnselen u bekend voor?

  • Slecht schakelen van de automaat
  • Bonken en overmatig slippen
  • Hoger brandstofverbruik
  • Disfunctioneren van de versnellingsbak
  • Schommelend toerental
  • Weigeren van de automaatbak

Bovenstaande verschijnselen zijn zeer bekende problemen bij automatische transmissies. En de oorzaak is verouderde en/of vervuilde ATF olie (Automatic Transmission Fluid).

Dankzij de Power-Flush methode, waarbij gebruik wordt gemaakt van een moderne, elektronisch geregelde spoelmachine, wordt uw automatische versnellingsbak gespoeld en ververst. De oude ATF wordt afgetapt, nieuwe olie wordt erin gepompt, waarna het apparaat de automaatbak gaat spoelen. Alle verontreinigingen worden eruit gefilterd. Met andere woorden, uw versnellingsbak wordt volautomatisch ververst, waarna u weer met een zijdezacht schakelende automaat kunt gaan rijden. Na het powerflushen zullen het weigeren van de automaatbak en eventuele andere klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zelfs de meest hopeloze gevallen zullen weer als nieuw schakelen.

Powerflushen bij weigeren automaatbak; snel en effectief.

De oplossing voor klachten als slecht schakelen en het weigeren van de automaatbak ligt in een eenvoudig en effectief apparaat, namelijk de Power-Flush machine. De behandeling kent een snelle en doeltreffende werking. Op een innovatieve manier maakt de Powerflush methode het mogelijk om de automatische transmissie te spoelen, te reinigen en compleet te voorzien van nieuwe vloeistof. En niet alleen de automaatbak, ook de stuurbekrachtiging systemen, zoals de koppelomvormer, koeler, warmte wisselaar en alle leidingen en worden volledig gereinigd en gespoeld, zodat nergens oude, vervuilde olie achterblijft. Op razendsnelle wijze (en zonder geknoei, dus zonder belasting voor het milieu) wordt door gebruikmaking van de Power-Flush methode het maximaal haalbare resultaat bereikt.

100% Veilig & milieuvriendelijk

Schrijft de fabrikant geen ATF olie verversing perioden voor? Dan adviseren wij, afhankelijk van het gebruik en de belasting van de automaatbak, de olie te laten verversen om de 60 > 120.000 kilometer. Zo voorkomt u dat problemen als bonken, slippen, verhoogd brandstofverbruik, disfunctioneren kick-down of zelfs het weigeren van de automaatbak ontstaan of zich opnieuw laten zien met alle gevolgen van dien. Power-flush is 100% veilig en milieuvriendelijk!

Nu een offerte aanvragen