Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 11 reviews
gewoon doen!

Mijn mercedes B170 automaat schommelde met gas geven heel erg. Ik werd echt bijna zeeziek in de auto.Gezocht, gevonden en laten aut.bak spoelen door Jos. Wat een fantastisch service en vriendelijke mensen. Voor het spoelen werd alles uitgelegd betreft automaten bak. Toen ik daar klaar was had ik nog een paar dagen het zelfde problemen en dacht "is dat het nou?" Maar na 100km. probleem was zomaar oogelost en mijn auto rijd weer als zonnetje. Bedankt mannen, jullie hebben nog een tevreden klant. Ik raad ieder in mijn omgeving die aut. rijd jullie aan. Groetjes uit Amsterdam.

Nogmaals.

Goedendag.

Mijn vorige reactie was in nov. 2013.
Nu na ong. 3/4 jaar en met de teller tegen 140000 km.
"schakelt" mijn Golf cabrio automaat 2000 nog steeds perfect
zonder schokken! Dat was n.l. ooit de klacht.
Dit wilde ik toch in een 2e reactie echt aan jullie melden.
(Ook al wordt dit evt. niet geplaatst.)
Wellicht denken lezers dat dit mooie verhalen zijn.
Inderdaad, maar wel waar.

Groeten van,
H. Blum uit Naarden.

Bedankt Jos

Mijn oude Volvo begon steeds meer te 'bokken' bij het schakelen naar de volgende trap. Eerst had ik het idee dat wellicht de bak aan een revisie toe zou zijn alleen toen las ik in ATM een artikel over het spoelen van een automaat.

Ik ben toen online gaan zoeken en kwam via allerlei positie berichten bij Jos Bouw terecht. Afspraak gemaakt en direct geholpen. Nu blijft het een oude Volvo maar ik rijd er weer heerlijk mee en het bonken is verdwenen. Jos bedankt voor je uitstekende service.

Groetjes Marijke

Heerlijk schakelen

Beste Jos,

Bedankt voor je uiterst goede service rondom automaten. Echt fantastisch. Betaalbaar, goed en snel klaar daar houd ik van. Mijn wagen loopt weer als een zonnetje. Top! De volgende keer kom ik zeker bij je terug!

Groet Gerard uit Zutphen

Dag Jos en collega's.
Zo'n 6 weken en 1500 km. terug mijn Golf cabrio automaat van 2000 met 125000 km. laten spoelen. De al lang aanwezige klacht was met vooral koude motor met enige regelmaat (maar ook weer niet altijd)
het wegrijden in "D" met een fikse schok. D.w.z. na gas geven ong. 1 sec. niets en dan: bam.. Met de proefrit vooraf gebeurde dit natuurlijk niet. Maar tot nu toe na de flush echt niet 1 keer meer
voorgekomen! Ondanks jullie logische uitleg dat een ouderdoms- of mechanisch defect door spoelen niet verholpen wordt. Vandaar de proefritten. Hoewel de bak nog soepel schakelde, lijkt het nu nog
beter en soepeler te gaan. Kortom: zeer tevreden. Al kan en zal het geen wondermiddel zijn: na 13 jaar verversen lijkt geen overbodige luxe. En Jos, nog dank voor de uitleg bij de proefrit vooraf, tijdens het spoelen en tijdens de proefrit na afloop. Interessant! Dank hiervoor.
Ik wilde dit toch graag aan jullie melden en ook aan andere automaatrijders.
Met vr. groet, H. Blüm.

een echte aanrader !!!

Heb pas mijn 2e auto naar Jos Bouw gebracht om de automaat te laten spoelen, een Porsche Cayenne, een half jaar geleden mijn ML 55 AMG ook laten doen. Beide keren......een sterk toegenomen rijgenot, een aanrader dus en tevens vriendelijke correcte service en heb het gevoel dat men hart voor de auto s heeft.

BMW 3 serie rijdt weer soepel na spoelbeurt

Mijn 320dA gaf de standaard symptomen die aangeven dat de 6 bak toe was aan onderhoud. Bonkje bij het overschakelen van 1e naar 2e versnelling en andersom, kort blijven hangen tijdens overschakelen en onregelmatig stationair toerental. Na n korte zoektocht waren er 2 opties, nl. spoelen of revisie. Jos gaf het advies om eerst te spoelen. Binnen 1,5 uur gereed en bij het wegrijden merkte ik meteen het verschil. De bak heeft bij mij nog nooit zo soepel geschakeld. 100% tevredenheid en ik raad iedere automaatrijder om op tijd de olie en filter te laten vervangen. Schade aan je bak is immers n dure grap. Perfecte oplossing voor automatische transmissies en het wordt niet bij het standaard onderhoud door BMW gedaan!

Avantime zoeft weer

November vorig jaar heb ik na lang zoeken een mooie Renault Avantime gevonden. Mijn droomauto van 10 jaar geleden. Ik was redelijk op de hoogte de zwakke punten van deze auto. Eén ervan is de automatische versnelling. Ook mijn Avantime schakelde niet helemaal jofel. Vooral in de koude maanden was het schakelgedrag onvoorspelbaar, stoterig en bij koude olie te laat (bij te hoge toeren). Voor de zekerheid heb ik het oliepeil laten onderzoeken bij de Renaultdealer, die hier nog een aardig bedrag voor rekende. Het oliepeil in de bak bleek goed.

Een versnellingsbakrevisie zou nodig zijn voor verbetering… Op het Avantimeforum las ik over de Powerflush. Dit zou het schakelgedrag flink verbeteren. Om meer problemen te voorkomen vond ik het waard te proberen. Bij een paar aanbieders een offerte aangevraagd en gekozen voor Jos Bouw. Hij wilde het doen voor € 325,- incl. BTW. Het is de moeite waard een paar offertes te vragen want een andere aanbieder vroeg € 350,- ex. BTW (!) met de opmerking dat dit een ‘moeilijke auto’ was.

Ik werd door Jos ontvangen en voorafgaand aan de flush maakte hij een ritje om het probleem in te schatten. Meteen zei hij al dat dit matige schakelgedrag zo goed als zeker met de flush verholpen zou worden (zo niet, dan zou ik het bedrag in mindering krijgen bij een eventuele revisie). Interessant is dat je als klant kunt meekijken wat er gebeurt. De inktzwarte verbrande en vervuilde olie wordt in een doorzichtig vat opgevangen, waarna de bak wordt gespoeld met schone olie gemengd met een cleaner en dan helemaal gevuld met schone olie (zo’n 12 liter voor deze bak).

Al met al duurde het ruim een uur. Na afloop opnieuw een ritje om het effect te beoordelen. En inderdaad niets te veel beloofd. De bak schakelt als nieuw. Bijna niet te geloven dat de kwaliteit van de olie zo’n groot effect heeft op het schakelgedrag. En wat een ideaal alternatief voor een dure versnellingsbakrevisie! Ik kan het aanbevelen voor iedereen met een oudere automaat, zelfs als er nog geen problemen zijn. Het werkt ook preventief. Ben nog wel benieuwd hoe het in de winter zal gaan, maar voorlopig zoef ik zijdezacht door de straten.

Volvo D5 automaat laten spoelen

Vorige week heb ik mijn Volvo D5 automaat laten spoelen bij Jos Bouw. Mijn Volvo dealer vertelde mij dat de haperingen die af en toe, onregelmatig voorkomend, zeer waarschijnlijk niet door nieuwe ATF zou worden verholpen. Nu blijkt zijn ongelijk.

De automaat schakelt een halve klasse luxer en beter. Bij deze beveel ik jullie van harte aan, wat een verschil zeg. Top!

Als een zonnetje

Onlangs mijn automaat hier laten spoelen en ik ben graag bereid een referentie te schrijven. Via de website deed ik een aanvraag en binnen 2 uurtjes had ik Jos zelf al aan de lijn.

Jos nam mijn twijfels weg over deze oplossing en plande een afspraak. Nu vier weken na het spoelen rijdt mijn wagentje nog steeds heerlijk. Rijden is weer cruisen geworden.
Bij deze mannen; ga zo door!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»